Podmínky provozu a užívání internetových stránek www.investicniweb.cz

Toto vyjádření upravuje podmínky užívání internetových stránek Investičníweb.cz (dále také jen "internetové stránky") třetími osobami. Prosíme všechny osoby, které navštívily naše internetové stránky poprvé, nebo se s podmínkami ještě neseznámily, aby tak učinily před započetím jejich užívání.

Majitelem, pořizovatelem a provozovatelem stránek s adresou domovské stránky www.Investičníweb.cz je společnost Investičníweb s.r.o., IČO: 25738607, DIČ: CZ25738607 (dále jen "provozovatel"), která je oprávněna v souladu s právními předpisy k jejich šíření. Internetové stránky jsou určeny pro osoby, které mají sídlo nebo bydliště v České republice.

Jakékoliv užití internetových stránek Investičníweb.cz nebo jejich jakékoli části pro jinou než pro osobní potřebu, zejména jejich další užití formou šíření, kopírování, dalšího zpracování nebo úpravou či pořizování dalších rozmnoženin, je zakázáno. Dále jsou zakázány jakékoli zásahy do technického nebo věcného charakteru internetových stránek. Užití mimo osobní potřebu je neoprávněným zásahem do práv provozovatele a může být i neoprávněným zásahem do práv subjektů, jejichž data, díla a jiné nehmotné statky jsou součástí obsahu internetových stránek Investičníweb.cz.

Na internetových stránkách Investičníweb.cz jsou oprávněně využívána data dalších osob, které jsou jejich autory, majiteli, distributory nebo jejich zdrojem. Jakékoli kopírování, publikování nebo šíření obsahu z těchto zdrojů je zakázáno bez jejich předchozího písemného souhlasu. Veškerý obsah internetových stránek Investičníweb.cz je určen jen pro osobní využití.

Veškerý obsah stránek Investičníweb.cz slouží pouze pro informaci. Obsah stránek byl získán ze zdrojů, které provozovatel považuje za spolehlivé. Internetové stránky Investičníweb.cz a další poskytovatelé v žádném případě neodpovídají a neručí za aktuálnost, úplnost, zákonnost, včasnost či správnost veškerých informací, dat a prohlášení obsažených na internetových stránkách Investičníweb.cz, které jsou brány z veřejně dostupných zdrojů a/nebo byly poskytnuty třetími stranami. Obsah stránek Investičníweb.cz je průběžně obnovován a upravován.

Informace, data, analýzy, názory, stanoviska nebo jiná sdělení uveřejněná na internetových stránkách Investičníweb.cz musejí být posuzovány ve vztahu k okamžiku jejich prvotního uveřejnění na internetových stránkách.

Veškeré informace poskytované na internetovém portálu Investičníweb.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům a neslouží v žádném případě jako konkrétní investiční či obchodní doporučení. Jsou-li na internetovém portálu Investičníweb.cz zmiňovány konkrétní finanční produkty, tak pouze za účelem studia.

S investicí do investičních nástrojů (například cenné papíry, deriváty) je vždy spojeno riziko kolísání hodnoty a investice do těchto nástrojů může stejně vzrůst jako klesnout. Kurzy, devizové kurzy, ceny, výnosy, zhodnocení, výkonnost či jiné parametry investičních nástrojů se mohou měnit, tedy růst a klesat. Návratnost prostředků investovaných do investičních nástrojů není v žádném případě zaručena. Investoři do investičních nástrojů nesou v každém případě riziko ztráty z takové investice. Jakékoli kurzy, ceny, výnosy, zhodnocení, výkonnost či jiné parametry dosažené jednotlivými investičními nástroji nemohou v žádném případě sloužit jako záruka budoucích kurzů, cen, výnosů, zhodnocení, výkonnosti či jiných parametrů těchto investičních nástrojů.

Informace mohou být zjednodušeny, neboť mají sloužit výhradně k vytvoření obecné a základní představy o dané otázce či tématu.

Provozovatel si vyhrazuje právo kdykoli bez předchozího upozornění změnit nebo odstranit jakoukoli část obsahu internetových stránek.

Každý uživatel užívá internetové stránky Investičníweb.cz na vlastní riziko. Provozovatel neodpovídá za správnost, úplnost a aktuálnost obsahu internetových stránek Investičníweb.cz. Provozovatel dále neodpovídá za jakékoli přímé nebo nepřímé škody vzniklé v souvislosti s připojením a užíváním internetových stránek Investičníweb.cz a dále za škody vzniklé z důvodu jejich částečné nebo úplné nefunkčnosti. Provozovatel nezaručuje možnost připojení a bezchybné fungování internetových stránek Investičníweb.cz. Provozovatel neodpovídá ani neručí za závazky osob, jejichž nabídky jsou ve formě reklamy, inzerce či jinak uvedeny na internetových stránkách Investičníweb.cz. Provozovatel není účastníkem žádných právních vztahů, které uživatel naváže s takovými třetími osobami. Provozovatel neodpovídá za pravdivost, obsah a formu reklamy třetích osob na internetových stránkách Investičníweb.cz.

Na internetových stránkách Investičníweb.cz jsou oprávněně zobrazovány hodnoty různých finančních instrumentů. Provozovatel tyto údaje nakupuje od třetích stran. Investičníweb.cz věří, že jsou maximálně přesné, nicméně v žádném případě neručí za jejich správnost a aktuálnost. Převážná většina instrumentů je veřejně zobrazována se zpožděním, registrovaní uživatelé mají možnost zobrazení vybraných finančních instrumentů v reálném čase. Každé zobrazení v reálném čase nicméně podléhá individuální dohodě provozovatele s duchovním vlastníkem datového obsahu. Jedná se zejména o organizátory trhů a ostatní nezávislé poskytovatele dat. Provozovatel si vymezuje právo seznam zobrazovaných instrumentů bez předchozího upozornění změnit nebo jakoukoli jeho část odstranit. Investičníweb.cz upozorňuje, že se hodnoty vybraných instrumentů od nezávislých poskytovatelů dat mohou lišit od oficiálních hodnot publikovaných licencovanými organizátory trhů. Investičníweb.cz v žádném případě neručí za škody vzniklé možnými odchylkami zobrazovaných kurzů od jejich oficiální hodnoty a aktuálnosti.

Investičníweb.cz využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Provozovatel neodpovídá za obsah webových stránek, které jsou dostupné prostřednictvím internetových stránek Investičníweb.cz, jakož ani za závazky osob, které nabízejí, poskytují nebo zprostředkovávají služby na takovýchto webových stránkách. Provozovatel neodpovídá za obsah webových stránek, ze kterých je možné se připojit na internetové stránky Investičníweb.cz, jakož ani za závazky osob, které nabízejí, poskytují nebo zprostředkovávají služby na takovýchto webových stránkách.

Pokud není výslovně uvedeno jinak, jsou tyto podmínky platné a účinné dnem jejich prvotního uveřejnění na internetových stránkách Investičníweb.cz. Provozovatel si vyhrazuje právo tyto podmínky kdykoli upravit nebo změnit. Tyto podmínky jsou platné a účinné od 1. července 2009. Pokud s těmito podmínkami nesouhlasíte, opusťte tyto stránky a nadále je nepoužívejte.

Využijte naši reklamní plochu!

U nás máte jedinečnou možnost publikovat svou inzerci.

Nezávazně poptat
Byl detekován adblock

Pravděpodobně používáte software pro blokování reklam.
Používáme reklamy, aby byl náš obsah bezplatný. Podpořte tým Investičního webu tím, že blokování reklam vypnete.

Zavřít