Poradenská společnost nabízející interdisciplinární analýzu událostí a trendů, které (z)mění náš svět, a na míru šitá řešení, jak se na to připravit. Mezi její klienty patří soukromý sektor i státní instituce. Analytický tým vedou globální stratég a zakladatel Alter Eko Roman Chlupatý a hlavní ekonom ČSOB Martin Kupka. K dispozici mají unikátní síť spolupracovníků a partnerských institucí, mezi něž patří v Česku například 6D Academy a ve světě ADA Economics nebo spoluzakladatel mezinárodní politické ekonomie Roger Tooze.

Společnost Alter Eko volně navazuje na aktivity platformy stejného jména, na níž se od roku 2011 setkávali špičkoví domácí i zahraniční ekonomové, byznysmeni a akademici. Ti v součinnosti s předními domácími médii jako týdeník Ekonom nebo Český rozhlas a vzdělávacími institucemi, mezi něž patří Vysoká škola ekonomická, pravidelně oživovali veřejnou debatu identifikací (r)evolučních globálních trendů a jejich zasazením do lokálního kontextu. Zároveň se podepsali pod několik tematicky navazujících studií pro korporát i státní správu.

Alter Eko se vedle komerčních aktivit, které čítají společně s analytickou a poradenskou činností také odborné přednášky a cykly, nadále podílí na veřejné diskuzi o směřování naší země. Dnes zejména prostřednictvím "českého Davosu" na zámku Kinských v Kostelci nad Orlicí a expertních diskuzí o klíčových hospodářských a politických tématech, které nabízí také ve formě podcastů.

Využijte naši reklamní plochu!

U nás máte jedinečnou možnost publikovat svou inzerci.

Nezávazně poptat
Byl detekován adblock

Pravděpodobně používáte software pro blokování reklam.
Používáme reklamy, aby byl náš obsah bezplatný. Podpořte tým Investičního webu tím, že blokování reklam vypnete.

Zavřít