Přestat sledovat

Švýcarský potravinářský gigant Nestlé přišel na způsob, jak vyrobit čokoládu bez jakéhokoli přidaného cukru. Patentovaná technika spočívá ve využití bílé sladké slupky, kterou je obalený kakaový bob. Tato slupka, která přirozeně obsahuje cukr, se přemění na prášek, a tím se čokoláda osladí. Informovala o tom agentura Bloomberg.

Potraviny
Přestat sledovat
Přestat sledovat
21. 7. 2019 3:41
Přestat sledovat
Potraviny
Přestat sledovat
Kofola ČeskoSlovensko
Přestat sledovat
13. 2. 2019 10:02
Kofola ČeskoSlovensko
Přestat sledovat
Přestat sledovat
Potraviny
Přestat sledovat
Krása a zdraví
Přestat sledovat
23. 1. 2019 10:57
Přestat sledovat
Potraviny
Přestat sledovat
11. 10. 2018 21:56
Obrázek:
Přestat sledovat
Zemědělství
Přestat sledovat
Evropská unie
Přestat sledovat
9. 10. 2018 20:38
Potraviny
Přestat sledovat
Investice
Přestat sledovat
Přestat sledovat
Komodity
Přestat sledovat
Zemědělství
Přestat sledovat
4. 9. 2017 9:40
Obrázek:
Komodity
Přestat sledovat
Přestat sledovat
Přestat sledovat
Palladium
Přestat sledovat
Ropa Brent
Přestat sledovat
Ropa WTI
Přestat sledovat
4. 8. 2017 10:30
Obrázek:
Komodity
Přestat sledovat
Vzácné kovy
Přestat sledovat
Soft komodity
Přestat sledovat
Palladium
Přestat sledovat
Přestat sledovat
Přestat sledovat
Přestat sledovat
13. 7. 2017 18:00
Obrázek:
Švýcarsko
Přestat sledovat
Spojené království
Přestat sledovat
Evropské akcie
Přestat sledovat
Přestat sledovat
17. 5. 2017 18:52
Přestat sledovat
Přestat sledovat
Krása a zdraví
Přestat sledovat
11. 10. 2016 12:30
Obrázek:
Latinská Amerika
Přestat sledovat
Přestat sledovat
Coca-Cola
Přestat sledovat
24. 5. 2016 14:11
Obrázek:

Využijte naši reklamní plochu!

U nás máte jedinečnou možnost publikovat svou inzerci.

Nezávazně poptat